Vegueria del Penedès

DUATLÓ

Vilobí del Penedès, seu del Campionat Català de Duatló de Muntanya per Categories


Redacció Vilobí del Penedès

15-01-2018 17:11

Duatló dels Pèlags de Vilobí del Penedès. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest diumenge 21 de gener arriba la 6a edició del Duatló dels Pèlags de Vilobí del Penedès, la prova que només amb 6 edicions ja esdevé una de les grans del calendari de Duatlons de Muntanya enguany serà seu del Campionat de Catalunya per Categories.

Tot i ser una prova inclosa al calendari de la Federació Catalana de Triatló, també està oberta a no federats.

La prova es disputarà en un primer tram de 6km de cursa a peu seguit d’un circuit de BTT de 21Km i s’acabarà de nou amb un tram de 3km de cursa a peu. Amb sortida i arribada a l’Avinguda de la Generalitat i la zona de Boxes ubicada a l’antic cap de Futbol, el circuit afegeix alguns corriols de la zona dels Pèlags, donant un punt més d’espectacularitat i destresa als ciclistes.

S’espera tancar inscripcions omplin els 300 corredors de capacitat que permet el reglament del Duatló, amb duatletes vinguts d’arreu del territori català per disputar, a part del campionat per categories, la lliga i la copa catalana de clubs, la de Vilobí en serà l’última prova puntuable i d’on sortiran els campions catalans.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.