Vegueria del Penedès

JUDO

Crònica de la participació de l’Escola de Judo Vilafranca a la Copa d’Espanya


Redacció Vilafranca del Penedès

15-01-2018 17:19

Els judoques de l’Escola de Judo Vilafranca a la Copa d’Espanya. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Pavelló Municipal de Tortosa la Copa d’Espanya de Judo en categoria infantil i junior, amb representació en ambdues categories de judoques de l’Escola de Judo Vilafranca.

En categoria infantil, Alexia Álvarez en -44kg aconsegueix la segona plaça pujant així al segon esglaó del pòdium cedint nomes el combat de la final, per altra banda Ivan Mata després de guanyar dos combats i perdre dos combats aconsegueix una meritòria setena posició.

En categoria junior la sort no va estar del costat vilafranquí, només Adrià Pérez en -55kg va aconseguir pujar al tercer esgraó del pòdium obtenint la medalla de bronze, pel que fa al Manel Terraza, Oscar Carné i Ferran Piloñeta van caure en primera ronda i no van poder repescar.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.