Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2018

Vilafranca obre la convocatòria per formar part de la Cort del Rei Carnestoltes


Redacció Vilafranca del Penedès

16-01-2018 10:29

Vols ser una núvia soltera, un escolanet trapella o una infermera sexy?

Vilafranca obre la convocatòria per formar part de la Cort del Rei Carnestoltes. Cedida Ajt Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Comissió de Carnaval i el Servei de Cultura de l’Ajuntament fan una crida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar com a figurants de la Cort del Rei Carnestoltes o bé participant d’alguna altra manera a les festes del Carnaval 2018 de Vilafranca, que tindran lloc del 8 al 16 de febrer. Les persones interessades s’han de presentar dimecres 24 de gener, a les 19,30h, a l’Escorxador (c. Escorxador, 21).

El Carnaval de Vilafranca està organitzat per la Comissió de Carnaval i el Servei de Cultura de l’Ajuntament amb l’objectiu de potenciar els aspectes més tradicionals i populars de les festes de Carnaval al voltant de la figura del Rei Carnestoltes, que amb la seva Cort arribarà a Vilafranca el dijous 8 de febrer, Dijous Gras i ens deixarà dimecres 14 de febrer, Dimecres de Cendra, amb l’enterrament del Rei i la tradicional sardinada al parc Tívoli. Tot un seguit d’actes ompliran aquest cicle de festes que es tancaran divendres 16 de febrer amb la Rua de la Resurrecció.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.