Vegueria del Penedès

JUDO

Medalla de bronze pel vilafranquí Manel Terraza a la Copa d’Espanya cadet


Redacció Vilafranca del Penedès

22-01-2018 11:08

Medalla de bronze pel vilafranquí Manel a la Copa d’Espanya cadet. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la ciutat basca de Hondarribia la Copa d’Espanya en categoria cadet amb la participació d’un equip format per l’Escola de Judo Vilafranca i el Nucli de Tecnificació Priorat Tortosa.

Una única medalla pel vilafranquí Manel Terraza en una categoria on hi havien uns 70 competidors, que després de fer 6 combats i guanyar-los tots per la màxima puntuació va caure en el combat pel pas a la final, davant el que va ser campió de la categoria, Terraza en el combat de repesca va guanyar i va aconseguir pujar al tercer esglaó del podi obtenint la medalla de bronze.

Pel que fa a la resta els vilafranquins Adrià Pérez , Ferran Piloñeta i Oscar Carné van guanyar dos combats i perdre el següents quedant se sense opció de repescar igual que els companys del Nucli de Tecnificació, Sergi Sangenis i Arnau Masdeu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.