Vegueria del Penedès

NATACIÓ

Record de Catalunya pels nedadors del CN Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-01-2018 11:29

Equip del CN Vilanova màster participant en el I Open Màster Club Natació Tàrraco. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dissabte els nedadors màsters del Club Natació Vilanova van tenir una actuació espectacular al I Open Màsters Club Natació Tàrraco a només deu dies del Campionat d’Espanya Màster d’Hivern que es celebra a Màlaga.

L’equip de relleus de 4x100 m lliures masculí de la categoria +100 va batre el rècord de Catalunya en piscina de 25 m amb un temps de 4:06.25 (anterior 5:04.30). L’equip estava format per (Luis San Martín, Carlos Bujalance, Raul Colorado i Francisco José Herrera).

A la mateixa competició els nedadors del CNV van establir o batre fins a 9 rècords del Campionat i 13 rècords socials en diferents categories de la recent estrenada competició organitzada pel Club Natació Tàrraco.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.