Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Concentració aquest migdia a l'Arboç per la mort de tres veïns en l'accident a Coma-ruga


Redacció L'Arboç

05-02-2018 9:44

Els alcaldes dels municipis firmants del pacte de Berà se sumen a la concentració de rebuig a les morts, ferits i accidents a la N-340 i per exigir solucions

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de L’Arboç, amb el suport de tots els grups municipals i els alcaldes dels municipis firmants del pacte de Berà, ha convocat per avui dilluns a les 12 hores davant de l’Ajuntament de la Vila una concentració de rebuig a les morts, ferits i accidents a la N-340 i per exigir solucions.

Es faran 3 minuts de silenci en record de les tres víctimes mortals, veïnes de l’Arboç. L’accident ha ocorregut aquest diumenge a la tarda a la carretera N-340 al seu pas per El Vendrell quant un vehicle de gran tonatge que circulava en direcció Tarragona ha fet la tisora envestint dos vehicles que circulaven en direcció nord. En un d’aquest vehicles hi anaven anaven les tres víctimes mortals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.