Vegueria del Penedès

ESPORT ESCOLAR

Més de 700 escolars de la comarca participen en la jornada “Esports Col·lectius”


Redacció Vilanova i la Geltrú

05-02-2018 17:14

Jornada “Esports Col·lectius”. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Complex Municipal de Futbol i el CEE Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú han estat l’escenari aquest dijous (01-02.18) d’aquesta trobada  en la que hi han participat més de 700 nens i nenes, alumnes de 5è i 6è de primària, de la comarca del Garraf.

Hi han participat alumnes de les escoles Sant Nicolau de Canyelles; Les Parellades, Les Roquetes, Mediterrània, Santa Eulàlia i el Pi de Sant Pere de Ribes;  Mar i Cel i Vora del Mar de Cubelles i L’Arjau, L’Aragai, Canigó, La Pau i Llebetx de Vilanova i la Geltrú.

La jornada , que s’emmarca dins del programa Activitats de Suport a la Tasca Docent (ASTD) , organitzat pel Consell Esportiu del Garraf, ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Galeria de fotos

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.