Vegueria del Penedès

NOVA TEMPORADA

Els Bordegassos tornen als assajos aquest dissabte


Redacció Vilanova i la Geltrú

15-02-2018 10:11

La colla celebrarà dos assajos especials de dissabte abans d'iniciar els assajos regulars

Els Bordegassos tornen als assajos aquest dissabte. Maite Gomà

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Comença una nova temporada castellera al pati del local d'assaig dels Bordegassos de Vilanova. Aquest dissabte a les cinc de la tarda els de la camisa groc terrós celebrarà el primer assaig de la temporada 2018. Serà el primer d'una sèrie de dos assajos especials de dissabte a la tarda, que d'aquí a dues setmanes donaran pas a l'inici dels assajos regulars amb el format habitual entre setmana.

Donant el tret de sortida en dissabte a la tarda els Bordegassos volen donar l'oportunitat d'apropar els castells a les persones que encara no els hagin experimentat. Per això, la colla castellera de Vilanova regalarà una samarreta a tota la gent nova que tingui ganes de viure per primer cop els castells. Aquests primers assajos de la nova temporada tindran lloc el 17 i el 24 de febrer de cinc a set de la tarda i són oberts a tothom. Se celebraran a la seu de l'entitat (plaça de les Casernes, 2).

El flamant cap de colla, Mario Marco avança que l'objectiu tècnic d'aquests primers assajos serà començar a agafar el to i el rodatge després de l'aturada hivernal. Els assajos regulars començaran la setmana del 26 de febrer i la primera actuació de la colla per a la nova temporada serà el 10 de març a Castelló (País Valencià). 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.