Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2018

L'Ajuntament de Vilanova "condemna enèrgicament" l'agressió sexual a una veïna quan tornava d'una festa de Carnaval


ACN Vilanova i la Geltrú

16-02-2018 10:24

El consistori reclama un canvi social que elimini tot tipus de violència per qüestions de gènere

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha "condemnat enèrgicament" l'agressió sexual que va patir una veïna quan tornava a casa després del ball del Comparser, en el marc de les festes de Carnaval, la matinada de diumenge a dilluns. En un comunicat emès aquesta tarda, el consistori referma la condemna dels fets que han transcendit aquest dijous i es compromet a seguir treballant per "eradicar" la violència masclista. A mateix temps, reclama un "canvi social que elimini tot tipus de violència per qüestions de gènere, ja sigui física, verbal o de qualsevol altre mena". L'Ajuntament recorda que esta treballant amb les entitats feministes per eliminar la violència vers les dones i, concretament, està elaborant un protocol per a la prevenció de les violències masclistes als espais d'oci.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.