Vegueria del Penedès

RUGBI

Cara i creu de l'Anoia Rugby Club en lliga, victòria del Femení i derrota del Masculí


Redacció Igualada

20-02-2018 10:52

L'equip femení suma una nova victòria a la Liga Kopparberg al camp del Santa Coloma, mentre que el masculí planta cara a un Manresa superior que s'endú la victòria

Cara i creu de l'Anoia Rugby Club en lliga, victòria del Femení i derrota del Masculí. Anoia Rugby Club

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Nova victòria de les Hipofúries (11-31) al camp de Les Oliveres (Santa Coloma de Gramenet). Després de la victòria a casa (Les Comes) contra el CEU, el conjunt femení (format per jugadores de L'Anoia Rugby Club i del Rugby Club Martorell) s'emporta una nova victòria com a visitant. Durant els 80 minuts amb marcador a favor, les Hipofúries han defensat el partit oferint molt bon joc. Han pogut recuperar pilotes en jugades de melé, han format una bona defensa, i han sabut desplegar joc obert amb bona comunicació entre jugadores davanteres i mig de melé. La continuïtat del joc ha estat clau per avançar metres i poder arribar a la línia de marca fins a 5 vegades, afegint els punts de 3 transformacions. Les Partisanes han fet una marca i han sumat 6 punts més gràcies a dos xuts a pals. Així doncs, el resultat final ha estat d'11-31, deixant les Hipofúries 4es a la classificació.

El dissabte vinent, nova jornada de la Lliga Kopparberg al camp de L'INEF Lleida, líders en la classificació.

A Tercera Catalana, l'equip masculí es desplaçava fins a Manresa per disputar el partit corresponent a la cinquena jornada de la segona volta. A les 11:30h els hipopòtams van sortir a gaudir d'un partit amb sol i fang, "com als hipopòtams més els hi agrada" tal com va dir el capità de l'Anoia a la xerrada de motivació abans de començar el partit.

Malgrat això i el bon inici dels visitants que van deixar escapar més d'una oportunitat d'assaig van acabar la primera part amb un marcador bastant desfavorable.

Ja a la segona, les coses no van canviar i el Manresa va seguir arribant sota pals. Els hipopòtams no van poder fer-hi res i el marcador final va ser de 52-0 que reflecteix el que es va viure dins el camp, on les importants baixes a l'Anoia van ser una de les causes d'aquest resultat.

Pel que fa a S16, el dissabte 17 els cadets de l'Anoia Rugby Club arribaven al camp de la Teixonera amb alguns companys dels sots 14 per jugar a les 19:00h el partit de la Lliga de Desenvolupament contra el Químics.

Les jugadores i jugadors de l'Anoia ja esperaven rebre un químic més fort de l'habitual, reforçat amb jugadors de la Lliga A. Tot i això, es van presentar al camp amb ganes de jugar a rugbi.

L'equip local va demostrar des del primer minut la superioritat tècnica i física existent entre la Lliga A i la Lliga de Desenvolupament.

Els joves de l'Anoia van lluitar tot el partit sense defallir ni un instant amb pressió a la defensa i obertura de joc a la línia.

El resultat desfavorable als nois i noies de l'Anoia Rugbi Club agermanat amb l'Esparreguera Rugby, no fa que esperin amb menys ganes el proper partit.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.