Vegueria del Penedès

EUROPEAN NETWORK OF POLICEWOMEN

La caporala vilanovina Mónica Martí serà formadora sobre els delictes d'odi


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-02-2018 17:33

L'agent de la policia local de Vilanova assisteix al curs europeu de formació sobre delictes d'odi, que se celebra aquests dies a Varsòvia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La caporala de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú, Mónica Martí, és aquests dies a la ciutat polonesa de Varsòvia seleccionada per participar en el Curs de formació sobre delictes d'odi, organitzat per l'Organització per la Seguretat i Cooperació Europea (OSCE-ODIHR) de l'European Network of Policewomen.

En aquest curs hi participen agents i oficials de policia de diversos països europeus. La superació d'aquest curs suposa l´habilitació internacional com a formador/a per part de la prestigiosa OSCE-ODIHR.

L'assistència de Mónica Martí al curs evidencia la presència de la dona policia, la policia local i en aquest cas concret, de la ciutat de Vilanova i la Geltrú, en l'àmbit europeu. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.