Vegueria del Penedès

FUTBOL 7

Finques Rius, Viromet i Running Filipides encapçalen les seves categories després dels 10 primers partits


Redacció Vilanova i la Geltrú

23-02-2018 Última revisió: 26-02-2018 11:00

Plantilla del 'Nou Sin Perdón'. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PRIMERA DIVISIÓ  (Jornada 10)

Sorprenent victòria de Amigos de Zizou, la tercera de la temporada, que s’imposaven a un desconegut Bar La Penya Sitges per un contundent i inesperat 6-0.  Segona derrota consecutiva del FC Raconet que es veia superat pel Finques Rius, líder de la categoria,  per 1-5 amb tres gols de I.Mudarra. Segueix en la segona posició de la taula el Miró Gràfic Cubelles que aquesta jornada derrotava al Can Turky’s per 0-2. Repartiment de punts en l’encontre FCNG Bol – Pista Cero-Racó d’en Pinilla que finalitzava 2-2 en el marcador. Ajustat triomf del Bar Granja TAC enfront Alimentación Coch-Los Charrua per 2-1 que serveix als de Gerard Benedicto per mantenir-se a la part mitja de la classificació.

Primera Divisió Resultats i classificacions

SEGONA DIVISIÓ A  (Jornada 10)

Per un ajustat 2-3 s’imposava el Tot Gos & Zero Gravity Records al Atletico Perroflautas en la que suposava la cinquena victòria dels visitants aquesta temporada. No trobava moltes dificultats el Fenix-Dentamar Sitges per imposar-se al Penya Ribes per un clar 1-6. No podia reunir suficients jugadors el Pestaño Pinturas per enfrontar-se al Viromet fet que suposava una nova victòria pels líders de la categoria i la corresponent sanció pels locals. Contundent triomf del Nottingham Prisa davant el Monbio Naturvila per 8-0 amb quatre i tres gols de M.Fernandez i J.Magdalena respectivament. Sorpresa  en el partit Bar El Rinconcito – Club Tennis Ribes  on els locals es feien amb la victòria per un clar 5-1.

Segona Divisió A Resultats i classificacions

SEGONA DIVISIÓ B  (Recuperació Jornada 9)

Aquest dimecres es diputava l’encontre UD Frente Escorxador – Nou Sin Perdón, ajornat el passat 24 de gener, i el triomf es decantava, com era previsible, a favor dels visitants per un clar 0-5.

Segona Divisió B Resultats i classificacions

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.