Vegueria del Penedès

CONSORCI SANITARI

La fundació Mas Albornà reobre el quiosc de l'hospital de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

26-02-2018 11:58

L’organització n’assumeix la gestió i l’explotació després de guanyar el concurs obert pel consorci sanitari

La fundació Mas Albornà reobre el quiosc de l'hospital de Vilafranca. Mas Albornà

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El quiosc de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès reobrirà les seves portes de la mà de Mas Albornà. La fundació ha guanyat el concurs restringit a centres especials de treball que havia obert el consorci sanitari, de manera que n'assumirà la gestió i l'explotació.
Pròximament, un cop s'hagin dut a terme les tasques d'adequació del quiosc, l’activitat tornarà a aquest espai amb la presència de personal de Mas Albornà darrere el taulell.

El quiosc de l’Hospital de Vilafranca durà el segell de Mas Albornà i disposarà d’una imatge pròpia en una nova etapa de les instal·lacions, que han estat tancades al públic aquest darrer any.

L’establiment posarà a la venda productes de premsa, papereria i regal. Alguns d’aquests productes seran del sector tèxtil i artesanal fets pels usuaris del centre ocupacional i d’altres  tindran contingut social i solidari.

El quiosc obrirà tots els dies de l'any en horari de matí i tarda. Així, els laborables de dilluns a divendres estarà obert de nou del matí a una del migdia i les tardes de quatre a vuit del vespre. Dissabtes, diumenges i festius l'horari serà de nou a una.

Per a Mas Albornà, el quiosc neix no només com un punt comercial, sinó amb vocació de servei i per esdevenir un agent més de la dinamització del centre hospitalari.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.