Vegueria del Penedès

SETMANA SANTA 2018

Comerç del Foix posa en marxa la cinquena edició de la campanya de La Mona


Redacció Santa Margarida i els Monjos

26-02-2018 19:29

Regalaran entre la seva clientela set mones de Pasqua que ofereixen les fleques i pastisseries de Santa Margarida i Els Monjos i La Ràpita

Comerç del Foix posa en marxa la cinquena edició de la campanya de La Mona. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’associació de Comerciants de Santa Margarida i Els Monjos “Comerç del Foix” encetarà el dia 4 de març la tradicional campanya de LA MONA, sota el eslògan ENAMONA’T DEL COMERÇ DEL FOIX.

Com ja es habitual amb aquesta nostra campanya, per cada compra que es realitzi a tots els establiments associats del Comerç del Foix, la clientela rebrà una  butlleta, aquest any es repartiran  50.000 butlletes, que donaran dret a participar al sorteig de 7 mones de Pasqua que ofereixen les fleques i pastisseries de Santa Margarida i Els Monjos i La Ràpita. Aquestes seran les especialitats d’aquests mateixos establiments.

El sorteig serà el Dijous Sant dia 29 de març a les 12 del migdia, i tindrà lloc a cadascuna de les fleques participants.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.