Vegueria del Penedès

VIATGES

L’empresa vilanovina Camaleon Travel obre la primera franquícia a Santiago de Compostela


Redacció Vilanova i la Geltrú

01-03-2018 10:19

L'empresa ofereix tota una gamma d’opcions de grans viatges, personalització i 'una nova línia específica per empreses'

L’empresa vilanovina Camaleon Travel obre la primera franquícia a Santiago de Compostela. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat divendres l’empresa vilanovina Camaleon Travel va obrir la seva primera franquícia a la ciutat de Santiago de Compostela. L’empresa del Garraf va iniciar així la seva nova línia d’expansió de la marca, impulsant la seva "forma personal d’entendre la venda al client final de viatges". L'empresa ofereix tota una gamma d’opcions de grans viatges, personalització i "una nova línia específica per empreses, a més d’una extensa gamma de proveïdors habituals amb els que oferir les millor opcions als seus clients".
Les franquícies, que hauran de complir amb un mínim de facturació, comptaran amb eines de gestió en línia i la xarxa de contingut audiovisual del grup per a la promoció dels seus viatges, així com un model de botiga amb una estètica ja definida. Així doncs, segons Miquel Rodríguez, gerent de la marca, espera que "aquesta sigui una de les moltes oficines que podrem obrir els propers anys per portar la nostra idea a altres ciutats de tot el territori”. La ubicació de la franquícia de la capital corunyesa és al ben mig de la ciutat, al carrer República de El Salvador número 35.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.