Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

Crònica de la participació de la secció de gimnàstica del CE Vendrell als Jocs Esportius


Redacció El Vendrell

06-03-2018 11:05

Elisabeth Rodríguez. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Bons resultats de les gimnastes del Club d’Esports Vendrell Tarragona a la 1a jornada dels jocs esportius celebrada el dissabte 3 de març a Alcarràs.

A la categoria aleví de Gimnàstica Vera Sabariego ha estat 1a classificada a la general i 1a classificada a Minitramp. També a minitramp Paula Nin ha aconseguit la 2a posició i Giuliana Campagnucci la 3a. Per equips també en categoria aleví, l’equip format per Vera Sabariego, Elsa Sarrabi, Paula Nin i Giuliana han pujat a la segona posició del podi. L’equip aleví format per Naya Nadales, Anáis Sanchez i Marta Guirao han estat 4es classificades.

En categoría Juvenil Eli Rodríguez ha aconseguit la 1a posició tant en gimnàstica com a Minitramp. Moltes felicitats a totes les gimnastes que han participat. A continuar treballant per la propera.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.