Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

L’ascens del CPS Sitges a tocar


Redacció Sitges

14-03-2018 16:50

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dissabte el Sitges rep al Juneda

L’empat del Vilafranca a la pista del Riudoms fa que el CPS Sitges ampliï l avantatja que ara es d’onze punts .

El CPS Sitges rep aquesta jornada al pavelló de Pins Bens al Juneda, 10è classificat amb 13 punts, tercer equip que més gols ha encaixat. L’equip de Carles Busquet que ve d’ampliar la seva avantatja a 11 punts després de no passar de l’empat el segon classificat, el Riudoms, a la seva pista, davant l’equip vilafranquí.

Un CPS Sitges te l’ocasió davant el Juneda sumant els tres punts de donar tres pasets més a la gloria tot a manca de vuit jornades per la fi del campionat, l’equip sitgetà de seguir amb la dinàmica guanyadora pot ser campió a la jornada 26, el 14 d’abril el dia que l’equip rep al Alpicat. 

El calendari fa que el Sitges tan sols li resti un partit a pista contraria a Cambrils el 31 de març, mentre que a Pins Bens li restarà per jugar amb el Cadí, Alpicat, Flix i Vila-seca. L’hora d’inici davant el Juneda les 19´30 hores.

Resultats dels partits disputats el cap de setmana: 10 i 11 de març de 2018

Dissabte, 10 de març de 2018

– Partits jugats com a visitant:

Prebenjamí: CP Riuprimer 0 – CPS Sitges 3.

Juvenil: CHP Sant Feliu B 2 – CPS Sitges regarsa.com 7.

Diumenge, 11 de març de 2018

– Partits jugats com a local:

Infantil: CPS Sitges 6 – PHC Sant Cugat 3.

Els equips sènior A i sènior B tenien jornada de descans.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.