HOQUEI PATINS

L’ascens es troba a tocar

Toni Muñoz Sitges

20-03-2018 19:24

Guanyant a la pista del Cambrils l’equip pot ser campió el 7 d’abril a casa davant el Cadí

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CPS Sitges 3 – CP Juneda 2

Amb més dificultats de las previstes el CPS Sitges aconseguia els tres punts davant un Juneda que es va mostrar molt ben col·locat amb un porter que ho va aturar gairebé tot. Un primer equip del CPS Sitges que sumava el 18è triomf del campionat donant un pas més al final somiat.

Tot en un enfrontament en que l’arbitratge deixava molt que desitjar perjudicant en tot moment l’espectacle amb la seves decisions, xiulant vuit faltes deixant al Sitges en inferioritat numèrica part del seu temps.

Trigava tan sols el Sitges sis minuts en fer el primer gol, el va fer Àlex, el 1-0, fent pensar el poder finalitzar golejant, després la realitat fou un altre amb el transcorre de l’encontre, empatant els visitants al minut 17 posant més dificultats encara, és cert que assegurant el control de bola i la circulació va arribar el gol de Sergio al minut 20 el 2-1 i al descans.

A la represa es va seguir amb la mateixa tònica de joc, tot i que es veritat que l’equip de Carles Busquet va poder golejar, si no arriba a ser per la magnífica actuació del porter del Juneda, Rubèn de falta directa va posar el 3-1 al minut 35, escurçant de nou diferències els de fora sis minuts més tard el 3-2, jugant uns darrers minuts molt igualats així com amb la emoció al límit fins el final.

D’aquesta manera amb patiment inclòs aquest Sitges s’acosta una mica més a l’ascens que segons els números el dia de l’Alpicat ja es podrà festejar.

CPS Sitges: Jordi Guardià, Àlex, Isaac, Gerard Camarasa, Guerrero, Sergio, Eloi, Rubèn Gómez i Àlex Ortega.

El CPS Sitges es desplaça aquest divendres a la pista del Cambrils, últim classificat però que ve de sumar un punt davant el Vila-seca. L’hora d’inici les 21’15.