Vegueria del Penedès

GUIA ENOTURÍSTIC

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya convoca portes obertes el proper dissabte 14 d’abril


Redacció Vilafranca del Penedès

26-03-2018 11:53

Es faran dues sessions informatives sobre el CFGS de Guia Enoturístic, l’única formació especialitzada en enoturisme

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya convoca portes obertes el proper dissabte 14 d’abril. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya farà jornada de portes obertes el proper dissabte 14 d’abril, a les instal·lacions que té a La Fassina de Vilafranca del Penedès. Les portes obertes es duran a terme en dos torns: a les 11h i a les 12.30h del migdia, per tal que tothom pugui assistir a alguna de les xerrades sobre el Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia Enoturístic de l’Escola d’Enoturisme, una formació amb que s’obté el títol de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme.

L’acte començarà amb una presentació del cicle a càrrec de la directora, Ester Garcia, qui explicarà el seu funcionament, el pla d’estudis i les diferents sortides laborals que poden escollir els seus estudiants. Posteriorment, Esther Millas, encarregada d’Enoturisme a Can Bas i professora de l’Escola d’Enoturisme, exposarà els objectius del sector i la seva funció en la revalorització del territori. Per acabar la sessió es farà una visita guiada a les instal·lacions i un tast.

El CFGS de Guia Enoturístic destaca per ser l’única formació especialitzada en enoturisme, amb dos mòduls específics: el primer sobre sommilieria i el segon sobre coneixement de les DO catalanes. D’altra banda, aquesta FP s’imparteix en modalitat DUAL i inclou 1.000 hores de pràctiques remunerades en empreses del sector.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.