Vegueria del Penedès

SETMANA SANTA 2018

Prop del 30% dels vehicles previstos han sortit de l'àrea metropolitana en l'operació sortida fins a les 7 de la tarda


ACN Barcelona

29-03-2018 20:43

Les dificultats més destacades s'han produït a l'autopista AP-7, al peatge de Martorell, on hi ha hagut 10 quilòmetres de circulació amb retencions

Gran pla general de l'Ap-7 al límit entre el Baix Llobregat i l'Alt Penedès.. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Prop del 30% dels 400.000 vehicles previstos en el marc de l'operació sortida de Setmana Santa han abandonat l'àrea metropolitana entre les tres i les set de la tarda, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. En concret, fins a aquesta hora han utilitzat les principals vies de sortida de Barcelona i els entorns 117.663 vehicles. La sortida no ha registrat embussos de consideració, més enllà dels deu quilòmetres de circulació amb retencions que hi ha hagut durant una part d'aquesta franja horària a l'autopista AP-7, concretament al peatge de Martorell.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.