Vegueria del Penedès

FESTIVAL DE CINEMA FANTÀSTIC

Sitges escalfa motors amb una preestrena sorpresa al cinema Phenomena


Redacció Sitges

06-04-2018 9:04

El Festival i Paramount Pictures Spain organitzen la projecció per al proper dijous 12 d'abril al cinema Phenomena de Barcelona

Sitges escalfa motors amb una preestrena sorpresa al cinema Phenomena. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sitges escalfa motors amb la preestrena d’una de les pel·lícules més aterridores de l’any. El Festival i Paramount Pictures Spain organitzen la projecció per al proper dijous 12 d'abril al cinema Phenomena de Barcelona, en una gala sorpresa on es preveu l’assistència d’actors i actrius, directors, productors i altres representants del món audiovisual.

El passi pretén mantenir l'aire misteriós de la pròpia pel·lícula i per això no es revelarà el nom del film fins el mateix moment de l'esdeveniment. El Festival sorteja entrades a través de la seva pàgina de Facebook

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.