Vegueria del Penedès

REUNIÓ INFORMATIVA

Audiència pública aquest dissabte sobre la situació urbanística a Olivella


Redacció Olivella

06-04-2018 9:33

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dissabte 7 d’abril a les 12h al gimnàs de l’Escola El Morsell tindrà lloc una audiència pública per donar a conèixer l’Auditoria Urbanística que l’Ajuntament va encarregar i que ha permès fer una diagnosi de la situació urbanística del municipi.

L’audiència comptarà amb una introducció de l’alcaldessa Marta Verdejo, una ponència per part del cap dels serveis d’urbanisme de la Diputació de Barcelona, Ferran Barba i la presentació de l’audiència per part del seu redactor, Lluis Pons. Per acabar, s’obrirà un torn de paraula per resoldre dubtes dels assistents.

Un cop feta aquesta audiència es planificaran reunions específiques amb cadascuna de les urbanitzacions per tal de poder aprofundir de forma individual els problemes i solucions per a cada urbanització. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.