Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

Felicitats campions, a Primera Catalana


Toni Muñoz Sitges

10-04-2018 21:15

L’equip de Carles Busquet es fa amb el campionat cinc jornades abans del final

El CPS Sitges ja és equip de Primera Catalana. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CPS Sitges 5 – Cadí CHP 0

Per fi i després d’un grapat d’anys al pou de la Segona Catalana Pins Bens va viure el dissabte la festa de l’ascens del CPS Sitges. Amb un pavelló ple de gom a gom fent-li una maneta al Cadí, Pins Bens esclatava de joia, l’afició festejava el campionat aconseguit per l’equip cinc setmanes abans de la fi en una temporada per emmarcar. Un grup de jugadors veterans i joves dirigit per un tècnic fet a casa, en Carles Busquets, tornaven a fer historia traient al primer equip d’aquest club del pou, fou aleshores que pel cap van passar molts records de persones que havien fet molt, s’havia donat un pas a l’historia d’un club que ha viscut els millors moments i els pitjors però que aquest dissabte 6 d’abril del 2018 comença a fer realitat el somni.

El partit

D’entrada era un partit d’aquests que el vols jugar per guanyar per tot el que significava que s’havia de viure malgrat tenir davant un jove i disciplinat conjunt, vuitè a la taula però molt sòlids en defensa i segon menys golejat del grup C, amb un porter que ho aturava tot, el magnífic ambient a les grades feia  reaccionar de la millor manera a l’equip segurs del que s’estaven jugant, molt aviat Isaac posava el primer un gol de pissarra, aconseguint després Roger Vidal el  2- 0, rematant un passi al segon pal, marcador amb el que s’arribava al descans.

El canvi de la manera de jugar ja a la represa per part del CPS Sitges, tot i el pas endavant donat pel CadÍ amb la intenció d’escurçar diferencies tornava a donar el seu fruit per els de Carles Busquets amb el 3-0 fet per Eloi en una contra, el 4-0 el feia Sergio de falta directa així com el 5-0 que el tornava a fer Sergio amb tir creuat, destacant la defensa sent en tot moment molt forta i ben col·locada així com el porter Colo que va ser un mur i la intensitat en atac on van ser gairebé perfectes.

La plantilla campiona

Els tècnics: Entrenador Carles Busquet, segon Josep Maria de Pedro.

Delegats: Txema Ruiz, Rubèn Garcia i Magí Mestre

Porters: Jordi Guardià 23 anys, 2 anys al club. Alex Leon (Colo) 35 anys 8 temporades.

Defenses: Roger Vidal 25 anys 3 temporades, Gerard Camarasa 30 anys (capità) 5 temporades, Javi Guerrero 33 anys, 20 temporades.

Defenses davanters: Sergio Pérez 20 anys 13 anys al club, Alex Raventós 23 anys 2 al club, Alex Ortega 19 anys 6 al club.

Davanters: Isaac Martínez 32 anys 17 al club, Eloi Fernàndez 21 anys 7 al club, Rubèn Gómez 22 anys  1 al club.

El proper partit

El CPS Sitges ja amb la lliga a la butxaca rep aquest dissabte a l’Alpicat amb l’objectiu de guanyar tot el que li queda per disputar, l’hora d’inici les 20 hores al Pavelló de Pins Bens.

 

Resultats dels partits disputats a la jornada del campionat de lliga: 7 i 8 d’abril de 2018

Dissabte, 7 d’abril de 2018

– Partits jugats com a local (Pavelló de Pins Vens):

infantil: CPS Sitges 2 – Igualada HC 3.

Sènior B: CPS Sitges B wamgroup.es 7 – Cambrils CH 3.

Sènior A: CPS Sitges A 5 – CH Cadí 0. (El sènior A es proclama campió de lliga i assoleix l’ascens directe a 1ª catalana!)

– Partits jugats com a visitant:

Juvenil: CP Centelles 4 – CPS Sitges regarsa.com 6.

Diumenge, 8 d’abril de 2018

– Partits jugats com a visitant:

Prebenjamí: CH Prat 2 – CPS Sitges 1.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.