Vegueria del Penedès

JUDO

Última jornada de lliga de l'Escola de Judo Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

11-04-2018 10:20

Els participants a la jornada de lliga de l'Escola de Judo Vilafranca. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dissabte a les instal·lacions de l'Escola de judo Vilafranca, s'ha disputat la última jornada de lliga amb la participació de l'Escola Cristòfor Mestres i Col·legi Sant Elies de Vilafranca, Escola Sant Julià de l'Arboç i l'Escola de Banyeres del Penedès.

Jornada ludica competitiva on s'han proclamat els Campions de la lliga desprès de les altres dues jornades, per cada categoria, nascuts anys 2013-2014, anys 2011-2012, anys 2010-2009 i anys 2008-2007-2006 s'han proclamat cinc campions de lliga.

En categoria 'mini pollet' els campions han estat Raul i Mateo de l'Arboç, Angela de Banyeres, Pablo de l'Arboç i Berta de Vilafranca.

En categoria mini els xampions han estat Jordi i Eloi del Cristòfor Mestre i Leire, Iker i Aitor de Vilafranca.

En categoria prebenjamí els campions han estat Aina, Jordi, Aaron, Yago i Guillem de Vilafranca

En categoria benjamí Pau, Roger i Lluc, i en categoria aleví Arnau i Dan.

Tots els nens van gaudir d'una medalla, una bossa del club, una pegatina i un vale per una consumició al bar La Mari, del carrer germanor, col·laboradora d'aquesta ultima jornada i tots els campions de la seva copa pertinent.

Amb una participació de 106 nens, des de l Escola de Judo Vilafranca, volem agrair a tots els pares, escoles, colaboradors i amics la vostra participació, ja que per poder fer una esdeveniment aixi, es necessita gent com vosaltres

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.