Vegueria del Penedès

GRITANDO AL MUNDO

Els joves vilanovins guanyadors del concurs ‘Hip Hop per la Pau’ recullen el premi


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-04-2018 16:20

El tema 'Gritando al mundo' denuncia les violacions dels Drets Humans i les dictadures

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El grup de 8 joves vilanovins autors de la cançó "Gritando al mundo" va recollir divendres a la seu de l'ICIP (Institut Català Internacional per la Pau) el primer premi del Concurs Hip Hop per la Pau, organitzat per aquesta institució.

El premi consisteix en l'enregistrament i producció musical d'una peça de rap, de temàtica vinculada a la pau, en un estudi professional de gravació amb assessorament artístic

El tema guanyador, "Gritando al mundo" ha estat creat per ells mateixos, i denuncia les violacions dels drets humans i les dictadures.

El president de l'ICIP, Xavier Masllorens, ha agraït especialment la implicació i el compromís social dels guanyadors i ha demanat a tots els assistents que no es quedin a casa i que segueixin amb la seva tasca d'implicació i de denúncia de les injustícies.

Els 8 nois tenen entre 14 i 18 anys i estan cursant estudis secundaris a diversos instituts d'ensenyament de Vilanova i la Geltrú: Cabanyes, Escola Pia, Mallafré, Sant Bonaventura i Baix-a-Mar.

El videoclip ha estat elaborat durant el taller de rap que es va fer a l'Oficina Jove el passat hivern.

El taller de rap s'emmarca ens els programes de Foment de la creativitat juvenil de la regidoria de Joventut Infància i Adolescència i el projecte Èxit de l'Oficina Jove Garraf.

L'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP), com a entitat de recerca, divulgació i acció, promou la cultura de la pau en la societat catalana i en l'àmbit internacional. L'ICIP convocà per segon cop el concurs Hip Hop per la Pau, per commemorar el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau, sensibilitzar la població, fomentar la creativitat i fer visible el compromís dels joves en l'àmbit de la pau.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.