Vegueria del Penedès

ESPAIS PÚBLICS

Olivella realitza actuacions de millora dels parcs infantils i de seguretat a la via pública


Redacció Olivella

18-04-2018 19:05

En concret s’han posat nous elements en els parcs infantils de de Mas Milà, Can Surià i la Plana Novella, i a més en aquest últim s’ha ampliat la zona de joc

Olivella realitza actuacions de millora dels parcs infantils i de seguretat a la via pública. Ajuntament d'Olivella

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament d’Olivella ha realitzat aquestes setmanes millores en alguns parcs infantils del municipi. En concret s’han posat nous elements en els parcs infantils de de Mas Milà, Can Surià i la Plana Novella, i a més en aquest últim s’ha ampliat la zona de joc. També s’han fet treballs de manteniment i pintura dels jocs.

D’altra banda, l’Ajuntament ha realitzat treballs de millora de la seguretat a la via pública amb la construcció d’un pas de vianants elevat o ressalt amb asfalt, i la corresponent senyalització vertical,  a l’Avinguda Mas Milà passada la cruïlla del Passatge de l’Escola i Plaça Catalunya. També s’han col·locat dos reductors de velocitat tipus “Coixí Berlines” en cada sentit de circulació a l’Avinguda de Mas Mestre i senyals verticals de circulació al llarg de tota l’Avinguda de Mas Mestre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.