Vegueria del Penedès

FLASH

S'obre dijous al vespre al Vila Lauren una sala de bitlles amb 16 pistes


EL PUNT

12-11-2003 7:31

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


El grup Vila Bowling obre dijous al vespre una sala de bitlles dins del complex d'oci i els multicinemes Vila Lauren. La sala està equipada amb 16 pistes de joc, a més de diversos espais dedicats a l'oci tradicional, com ara futbolins, billars, màquines d'aire, dards i cistelles de bàsquet. En total s'han equipat més de 1.800 metres quadrats d'instal·lacions amb la tecnologia de Qubica, una de les empreses més conegudes del sector de l'oci. La inauguració oficial es farà dijous a les 8 del vespre; hi assistiran diverses autoritats de la comarca, i també els responsables de Vila Bowling, Gibert López-Atalaya i Antoni Badimon. Aquesta és la primera sala de bitlles que obre Vila Bowling a Catalunya, segons informa la mateixa empresa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.