Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

El CR Sant Sadurní participa al Trofeu Sant Jordi


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

26-04-2018 9:50

Club Rítmica Sant Sadurní. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge 22 d’abril va tenir lloc el Trofeu Sant Jordi que es va celebrar a Cardedeu. El Club Rítmica Sant Sadurní hi vam participar-hi amb tres conjunts. 

El conjunt Benjamí A “2” format per la Martina Gómez, Foix Prat, Sara Álvarez, Carla López i Laura Lleó van executar un bon exercici de mans lliures i van obtenir la sisena posició.

El conjunt Aleví Nivell A format per la Júlia Arnan, Anaïs Puimedon, Mireia Rius, Vinca Domènech, Marta Águila i Sara Queral  van executar un muntatge de 5 cèrcols.

El conjunt Infantil Nivell A format per  Laura Fabregat, Aina Baragallo, Mariona Águila, Sílvia Ondoño i Helena Vidiella que van realitzar un muntatge amb 10 maces  van aconseguir la cinquena posició.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.