Vegueria del Penedès

VIOLÈNCIA I INTIMIDACIÓ

Detenen una noia de 19 anys a Sitges per robar a un avi un rellotge de 50.000 euros


Redacció Sitges

26-04-2018 9:51

L’autora dels fets, que en un primer moment li va demanar l’hora a la seva víctima i posteriorment va establir una conversa amb qualsevol pretext, va acabar arrencant-li del canell el rellotge

Detenen una noia de 19 anys a Sitges per robar a un avi un rellotge de 50.000 euros. Mossos d'Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Garraf van detenir el dimarts 17 d’abril, una dona de nacionalitat romanesa, de 19 anys i veïna de Barcelona, com a presumpte autora d’un robatori amb violència i intimidació d’un rellotge al municipi de Sitges.

La investigació es va iniciar amb la denúncia presentada, el 9 de gener, a les dependències de la Policia Local de Sitges, per la víctima d’un robatori amb violència i intimidació, un home d’edat avançada. L’autora dels fets, que en un primer moment li va demanar l’hora i posteriorment va establir una conversa amb qualsevol pretext, va acabar arrencant-li del canell un rellotge valorat en 50.000 euros i va aconseguir fugir del lloc.

Es tracta d’una activitat il·lícita, coneguda en l’argot policial com el “carinyós” en el qual els lladres s’apropen i aborden a les seves víctimes al carrer amb actitud afectuosa per entabanar-los i sostreure’ls les pertinences de valor que puguin dur a sobre. En ocasions no dubten en utilitzar la violència per aconseguir el seu propòsit.

Gràcies a la informació facilitada per un testimoni que va assistir a la víctima i les gestions d’investigació, els agents van aconseguir identificar la presumpta autora i van detenir-la el 17 d’abril en un carrer de Barcelona.

La detinguda va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.