Vegueria del Penedès

CANVIS AL CENTRE URBÀ

Obert provisionalment el nou vial sobre la llosa que connecta amb el carrer Santa Digna


Redacció Vilafranca del Penedès

29-04-2018 10:43

Els treballs d’urbanització de la llosa a la zona de davant l’estació d’autobusos i de la pl. Creu de Santa Digna van avançant i està previst que s’allarguin fins a mitjans de juny

Obert provisionalment el nou vial sobre la llosa que connecta amb el carrer Santa Digna. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des de dijous s’ha obert provisionalment el vial de sentit únic que connecta en diagonal l’avinguda de Vilanova amb el c/ Santa Digna, per sobre de la llosa. Així mateix, ha quedat tallada la prolongació del c/ Mare Ràfols en direcció al c/ Santa Digna, si bé es garanteix l’accés a l’aparcament provisional situant al costat del c/ Comerç i també l’accés al pàrquing comunitari de l’edifici de la pl. Vilanova. Els vehicles que vinguin des de l’av. Vilanova hauran d’utilitzar el nou vial per accedir pel c/ Santa Digna cap al centre de la Vila.

Els treballs d’urbanització de la llosa a la zona de davant l’estació d’autobusos i de la pl. Creu de Santa Digna van avançant i està previst que s’allarguin fins a mitjans de juny.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.