Vegueria del Penedès

PROMOCIÓ TURÍSTICA

Piera és el primer municipi de l’Anoia que s’adhereix al Consorci de Promoció Turística del Penedès


Redacció Piera

01-05-2018 9:42

El Consorci de Promoció Turística del Penedès creix en adhesions de municipis de l’àmbit Penedès per a treballar coordinadament l’estratègia turística

Piera és el primer municipi de l’Anoia que s’adhereix al Consorci de Promoció Turística del Penedès. Enoturisme Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Consorci de Promoció Turística del Penedès acaba de formalitzat l’adhesió de l’Ajuntament de Piera com a nou membre col·laborador del Consorci.

El conveni d’adhesió es va signar a l’Ajuntament de Piera, amb la presència del President del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Sergi Vallès i l’alcalde del municipi Josep Llopart, acompanyats per la regidora municipal Vanesa Fernandez-Arroyo. 

Llopart va mostrar el compromís de treballar en l’estratègia turística conjunta, alhora que va mostrar la seva satisfacció de ser el primer municipi de l’Anoia que s’adhereix al Consorci. Sergi Vallès, va valorar molt positivament que els municipis de l’Anoia comencin a adherir-se al Consorci i que aquest treball en xarxa per a la promoció turística sigui cada dia més ampli i ferm.

Actualment més de 40 municipis de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i Anoia ja participen en el Consorci i el repte segons Vallès, és assolir que la resta de municipis també s’hi adhereixin, així com també altres entitats i associacions  relacionades amb el turisme.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.