Vegueria del Penedès

DILIGÈNCIES JUDICIALS

Enxampen dues carteristes al mercadal de Vilanova, una d'elles, amb una ordre de detenció de Madrid


Redacció Vilanova i la Geltrú

02-05-2018 17:42

Els agents van detenir dissabte al matí dues dones com a presumptes autores habituals de furts durant el mercat setmanal

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova va detenir dissabte poc després de les deu del matí als voltants de la plaça de Soler i Carbonell dues dones com a presumptes autores habituals de furts durant el mercat setmanal del dissabte.

Un cop localitzades pels agents, van ser traslladades a les dependències policials per a la seva identificació i es va comprovar que una d'elles tenia un ordre de cerca i detenció per un procediment judicial del jutjat d'instrucció 47 de Madrid, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció. A la segona dona li constaven 3 identificacions ordinàries, i es van instruir diligències judicials contra ella.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.