Vegueria del Penedès

OBRA DE MARGARITA MELGAR

Vallcarca acull el rodatge de la TV movie "La mujer del siglo"


Redacció Sitges

08-05-2018 10:55

El llibre de Margarita Melgar ha estat adaptat per a la televisió i té previst rodar al Garraf, Vilafranca del Penedès, Argentona, Cerdanyola del Vallès, l'Hospitalet i Barcelona

Vallcarca acull el rodatge de la TV movie "La mujer del siglo". NODE Film Clúster

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El nucli de Vallcarca acull el rodatge de la TV movie "La mujer del siglo", una adaptació del llibre de Margarita Melgat de la mà de RTVE amb Diferent Films, Televisió de Catalunya, À Punt Mèdia i Voramar Films. El rodatge passarà per les localitats d'Argentona, Cerdanyola del Vallès, l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Vilafranca del Penedès i el Garraf.

La novel·la està ambientada a la ciutat de Barcelona a principis del segle XX, i Elena Martín, Nora Navas, Àlex Monner i Bruna Cusí són els protagonistes de pel·lícula. La història parla de Consuelo, una dona òrfena que vol saber de la seva procedència. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.