Vegueria del Penedès

VIA PÚBLICA

Hem demanat que fiquin els fanals retirats


Xarxa Vendrellenca El Vendrell

10-05-2018 18:03

Carrer Barcelonès. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des  de  la  Xarxa  Vendrellenca  hem  presentat  una  instancia  a  traves  del  Servei d’Atenció al Ciutadans de l’Ajuntament,  sol·licitant que es reinstal·lin els fanals que s’han retirat a tot el municipi i que els elements provisionals que es fiquen mentre no es retira el fanal, siguin tots iguals.

La nostra taula de treball, davant de la retirada de fanals a tot el municipi, sense que  hi  hagi  un  horitzó  clar  de  reinstal·lació,   a  sol·licitat  a  l’Ajuntament  que  es retornin tots els fanals retirats als carrers i places del nostre municipi, donat que creiem que es inacceptable que es retirin fanals dels carrers per averia i que lluny de ser reparats i  reposats, es treguin i ja esta.  Això ho estem veient a diversos punts del municipi,  al  barri  del  Tancat,  al plaça  d’  Extremadura  i d’Andalusia  on s’han  retirar  2  dels  tres  fanals  que  hi  ha  a  la  plaça,  al carrer Flors, Josep  Maria de Segarra, Alt Emporda, Barcelonès, a la Rambla Josep Canyes o l’ urbanització Torreblanca al carrer Madaleta, i el carrer Falco

Tampoc estem d’acord amb que després de la retirada de fanals es fiquin cons de diferents mides ancorats al terra o enterrats, sense identificació de cap tipus  en alguns  cassos,  com  es  el  cas  de  la  Rambla  Josep  Canyes,  carrer  Alt  Emporda, Barcelonès  o  Josep  Maria  de  Segarra,    donat  que  entenem  que  això  dona  una imatge dolenta del municipi i de descontrol. Nosaltres creiem que aquest elements substitutoris han de ser de caràcter temporal, han de ser tots iguals i han d’estar perfectament identificats. Es per això que a la nostra instancia hem demanat que de forma immediata es treguin els cons dels nostre carrers, i si no existeix a la normativa actual, que hi hagi un element comú per fer d’element substitutiu dels fanals retirats temporalment per la seva reparació.  

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.