Vegueria del Penedès

ROBATORI

Detenen un home pel robatori a l’interior d’una casa de Bellvei


Redacció Bellvei

15-05-2018 19:43

L’arrestat va accedir a l’habitatge aprofitant que els propietaris eren fora

Imatge de la finestra forçada amb un ganivet en un domicili de Bellvei on va entrar un home a robar a mitjans d'octubre de 2017. Mossos d'Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra del Vendrell han detingut aquest passat dilluns un home de 27 anys veí de Bellvei com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a domicili. El fets es remunten al 17 d’octubre de l’any passat, quan l’home va accedir a una casa ubicada al carrer Sant Salvador de Bellvei, aprofitant que els propietaris havien sortit un parell d’hores. En arribar, es van trobar la casa tota regirada i van constatar com algú havia forçat la finestra del menjador amb un ganivet. Tot i que l’espai de pas que va quedar va ser molt reduït, el lladre s’havia esmunyit per passar i endur-se joies, un ordinador portàtil i diners en efectiu.

Arran de les gestions realitzades per la policia científica i pels investigadors, finalment s’ha identificat i detingut el presumpte autor dels fets, que acumula quatre antecedents, dos d’ells per delictes contra el patrimoni. L’arrestat ha passat aquest dimarts a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell, que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.