Vegueria del Penedès

TERCERA CATALANA GRUP 12É

Víctor Doñate deixarà l’Olivella un cop finalitzi el campionat de lliga


Toni Muñoz Olivella

17-05-2018 9:55

Víctor Doñate amb el CF Olivella. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El tècnic Víctor Doñate comunicava aquets dimarts a la junta directiva i plantilla de l’Olivella la seva no continuïtat per la propera temporada, posant fi un cop finalitzat la lliga en aquest grup 12è a la seva vinculació amb el club.

El jove entrenador resident a Ribes iniciava un nou projecte amb un Olivella que venia de patir i molt per mantenir la categoria, començant amb pocs efectius però perfeccionant una plantilla molt jove i de futur en un inici de temporada en la que fins i tot es va arribar a un acord de afiliació amb el Suburense. 

La trajectòria amb ell a la banqueta ha estat del tot immensa i molt positiva per l’equip, tan en l’àmbit esportiu com l’humà, assegurant la categoria jornades abans de cloure el campionat, realitzant una magnifica primera volta en la que fins i tot guanyaven a tota una Joventut Ribetana i una segona en la que les sancions i lesions els ha fet ser una mica més irregular, en Víctor i el seu equip han donat un segell renovador que amb una continuïtat pot generar el seu fruit en un futur per l’Olivella.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.