Vegueria del Penedès

VILAVERN

Neix el festival de metal i punk Decavern a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

23-05-2018 9:15

Durant la vetllada actuaran C.Y.A.T.E.C, Siroll!, Sabotatge, Zombi Pujol, Death Stalkers i Dr. X

Neix el festival de metal i punk Decavern a Vilanova. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El festival Decavern (volum 1) porta en concert a Vilanova i la Geltrú sis grups catalans de diferents estils de metal i punk. Organitzat per l'Associació Vilavern, el festival se celebrarà el dissabte 26 de maig a la Nau del Ferrocarril, de 8 del vespre fins a les 3 de la matinada. 

Durant la vetllada actuaran C.Y.A.T.E.C (metal, Torredembarra), Siroll! (metal, Cardona), Sabotatge (punk hardcore, L'Arboç), Zombi Pujol (garatge punk, La Roca), Death Stalkers (heavy metal, Barcelona) i Dr. X (progressive metal, Vilanova). El preu de l'entrada és de 8 euros anticipada i 10 euros a taquilla. 

El festival coincideix amb el 10è aniversari del bar L'Avern de Vilanova (c/ Sant Pau, 10) embrió de l'associació organitzadora. Com el nom indica, la voluntat és que el Decavern tingui continuïtat. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.