Vegueria del Penedès

NARCOTRÀFIC

Operació antidroga dels Mossos d'Esquadra a diversos municipis del Baix Penedès


ACN Calafell

28-05-2018 11:10

Un vintena de detinguts en diversos municipis de Barcelona i Tarragona

Pla obert del moment en què els Mossos d'Esquadra s'emporten detingut un home d'una casa de Segur de Calafell en un operatiu antidroga . ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra han detingut una vintena de persones en l'operació contra el tràfic de marihuana en diverses localitats de l'àrea metropolitana de Barcelona i de Tarragona, segons fonts policials. Els agents han dut a terme l'operatiu a Castelldefels, Gavà, Viladecans, Corbera de Llobregat i el Prat de Llobregat; i a Tarragona Ciutat, a a Calafell i Segur de Calafell, Cunit, El Vendrell i la Bisbal del Penedès. En total, els Mossos també han fet una vintena d'entrades i registres en aquests municipis. L'operatiu s'ha fet per ordre d'un jutge, que manté el cas sota secret de sumari.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.