Vegueria del Penedès

CENTRE D’INICIATIVES I TURISME

El Vendrell amplia l’ordenança de terrasses per adaptar-la a les places


Redacció El Vendrell

30-05-2018 18:02

Es tracta d’adaptar la normativa a les característiques físiques i de mobilitat de cada plaça

S’amplia l’ordenança de terrasses per adaptar-la a les places. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament del Vendrell ha redactat una ampliació de l’Ordenança de terrasses, vigent dels del 2016, per tal d’ajustar la normativa als establiments de restauració ubicats en places, i que té el vistiplau del Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT) i del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès.

El regidor d’Activitats, Kenneth Martínez, ha explicat que “l’Ordenança de terrasses vigent fa referència fonamentalment a l’ocupació en voreres i calçades i ara s’amplia per ajustar-la a les sol·licituds d’establiments ubicats en les places més cèntriques de la vila. Es tracta d’adaptar la normativa a les característiques físiques i de mobilitat de cada plaça, sempre amb la voluntat de fer espais urbans agradables”.

La proposta d’ampliació de l’Ordenança de terrasses es passarà al Ple per a la seva aprovació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.