Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

Pòdiums del CR Sant Sadurní al Trofeu Barcelona Comarques i al Vila de Sitges


CR Sant Sadurní Sant Sadurní d'Anoia

04-06-2018 11:36

Les gimnastes del CR Sant Sadurní. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge dia 3 de juny el Club Rítmica Sant Sadurní va ser present amb dues competicions.

A Cardedeu tenia lloc la final del trofeu Barcelona Comarques; a el conjunt prebenjamí A format per la Nahia Gamazo, Uxué Gamazo, Martina Rubio, Alba Pérez, Maria Cáliz i Berta Olivas van assolir la tercera millor nota de la seva categoria.

A Sitges tenia lloc el Trofeu la Vila de Sitges. En aquesta competició van participar el conjunt Benjamí A, Infantil A i Aleví A.

El conjunt Benjamí A format per la Clara Fabregat, Martina Casan, Martina Olivas, Anna Caellas i Berta Santamaria van aconseguir la 4ta millor nota de la seva categoria.

El conjunt Aleví A Nivell A format per l’Anaïs Puimedon, Marta Águila, Julia Arnan, Mireia Rius, Sara Queral i Vinca Doménech que van executar un muntatge de 5 cèrcols van assolir la tercera posició de la seva categoria.

Finalment comentar que el proper dissabte 9 de juny, a les 13:30h, el Club Rítmica Sant Sadurní celebrarà el Festival de Final de temporada al Pavelló Municipal de Sant Sadurní d’Anoia.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.