Vegueria del Penedès

PRESSUPOST MUNCIPAL

Volem inversions a tot el municipi de Vendrell


Xarxa Vendrellenca El Vendrell

07-06-2018 10:29

Ajuntament del Vendrell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat  dimarts  al  Ple  municipal  es  van  aprovar  de  forma  definitiva  els pressupostos  per  al  municipi  per  aquest  any,  i  vist  el  pla  d’inversions  del  nostre govern  local,   volem  transmetre  a  traves  d’aquest  comunicat,  la  nostra disconformitat amb el pla d’inversions.

Nosaltres hem analitzat, a la nostra reunió planaria, la aprovació del pressupost de forma  definitiva  i  després  del  debat  entre  tots  els  assistents;   en  arribat  a  la conclusió, que es necessari tenir uns pressupostos que facin inversions a to ts els barris  del  municipi, i  no  el  que s’ha  aprovat,   un  pressupost,  que  concentren  les grans inversions al eix que conformen el Tabaris i la plaça Germans Trillas a les localitats marítimes de la nostra vila  amb una partida de 600.000 €, i la reforma del carrer Doctor Robert al centre de la nostra vila  que suposa 1,6  milions d’euros de diners públic destinat a una millora de la canalització del sistema d’aigües amb un cost aproximat de 800.000 € i a la peatonlització d’una part dels carrers amb un cost de 800.000 €. Nosaltres entenem, que el pressupost a d’abastar millores en tots els barris de la nostra vila que s’ haurien de fer a traves d’un pla d’inversions acordat amb tots, que beneficiïn a tots els contribuents. Esperem  que  com  a mínim,  els  pressupostos  participatius  siguin  una  realitat  i  aquest  any,  la  partida sigui per tot el municipi

Confiem  que  a    2019,  hi  hagi  un    pressupostos  mes  equilibrats  en  quan  a inversions,  que  abastin  a  tot  el  municipi,  per  que  si  son,  com  els  de  2018 evidentment no estarem d’acord. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.