Vegueria del Penedès

NOVA ETAPA

Lax'n'busto busca cantant per enregistrar un disc amb noves cançons després de sis anys sense fer-ho


ACN El Vendrell

07-06-2018 12:48

El grup del Vendrell engega un procés de recerca de vocalistes per entrar a l'estudi aquesta tardor

Pla mig dels integrants de Lax'n'busto. Imatge publicada el 7 de juny de 2018. Lax'n'busto

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Lax'n'busto tornarà als estudis aquesta tardor per enregistrar noves cançons després de sis anys sense fer-ho. El grup del Vendrell ha engegat un procés de recerca de vocalistes per a convidar-los a participar en el disc i està previst que, de cara la setmana vinent, es faci pública una convocatòria per les xarxes per a descobrir i donar l'oportunitat a nous cantants. Tot plegat, després que Salva Racero, que havia estat vocalista des del 2006, deixés el grup. El nou disc es farà amb la producció de Santos Berrocal i Fluren Ferrer i s'enregistrarà i mesclarà entre la Casamurada i Blind Records.

El grup, amb Pemi Fortuny al capdavant fins al 2006 i amb Salva Racero fins a finals del 2016, busca un cantant, emergent o desconegut. El 2016, Lax'n'busto va celebrar la gira dels 30 anys i va enregistrar l'actuació final a la Sala Razzmatazz per distribuir-la en DVD. Aquesta va suposar la primera aturada del grup als escenaris i l'últim concert que van fer amb Racero com a vocalista. L'any passat, el grup va enregistrar una versió de 'Que boig el món', 'Crazy world', cantada per l'irlandès Peter M. Smith.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.