Vegueria del Penedès

SOLIDARITAT

El Vendrell s’ofereix per acollir refugiats del vaixell Aquarius


Redacció El Vendrell

14-06-2018 14:50

La regidoria de Serveis Socials està redactant la proposta de recursos disponibles i el nombre de persones que es podrien acollir

Imatge del trasllat des de l'Aquarius als vaixells de la guàrdia costanera i la Marina italiana. Foto: Kenny Karpov/SOS Meditérranée/MSF. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

D’acord amb l’operatiu coordinat per la vicepresidència del Govern d’Espanya per acollir als refugiats procedents del vaixell Aquarius, la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP), la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i altres Federacions territorials estan recollint les demandes d’acollida d’aquells municipis que reuneixin les condicions establertes a aquesta finalitat.

L’Ajuntament del Vendrell ha comunicat a l’FMC l’interès de formar part de la xarxa de municipis que integren aquest dispositiu per tal de contribuir a facilitar una resposta coordinada, ràpida i eficaç a aquest drama humanitari.

Des de la Regidoria de Serveis Socials s’està redactant la proposta de recursos disponibles i el nombre de persones que es podrien acollir.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.