Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2018

Els Bordegassos volen portar els vuit pisos a Ribes aquest dissabte


Redacció Vilanova i la Geltrú

28-06-2018 20:56

La colla de Vilanova actua a la Festa Major de Sant Pere amb les altres colles de la comarca

Descarregant el 4d8, a l'última cita bordegassa. Maite Gomà

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Seguir sumant castells de vuit i torres de set. Aquest es perfila com l'objectiu dels Bordegassos de Vilanova aquest dissabte a la tarda a Ribes, on coincidiran amb les altres dues colles de la comarca ­—Jove de Sitges i Castellers de les Roquetes— a la diada de la Festa Major de Sant Pere. La cita tindrà lloc a la plaça Marcer a partir de les 18:30h.

Els Bordegassos arriben a la cita amb el bagatge de quatre quatres de vuit descarregats i tres torres de set, a més de nou cincs de set. Tornar a reunir aquests castells a plaça significaria revalidar la millor actuació de la temporada fins ara. La colla vilanovina fa setmanes que ha intensificat el treball amb el tres de vuit i també ha reprès els assajos de folre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.