Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2018

Els Catarres i la trobada nacional de Falcons, novetats de la Festa Major de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

01-07-2018 Última revisió: 17-07-2018 10:08

Les pabordesses i pabordes presenten el programa i el cartell de la festa, obra de l'artista vilanoví Jaume Osman (VÍDEO)

Les pabordesses i pabordes presenten el programa i el cartell de la festa, obra de l'artista vilanoví Jaume Osman. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les pabordesses i pabordes de Vilanova i la Geltrú han presentat aquest diumenge a la tarda el programa i el cartell de la festa major, obra de l'artista vilanoví Jaume Osman. Els Diables de Vilanova han estat els encarregats de conduir l'acte a ritme de versots, que han comptat amb l'actuació dels Falcons de Vilanova i la presència de La Mulassa, els gegants i el drac de Vilanova.

Els Catarres, la trobada nacional de Falcons i el 40 aniversari del Drac de la Geltrú són algunes de les novetats de la Festa Major de Vilanova, que arrenca el proper 13 de juliol i es perllongarà fins el 6 d'agost. Els pabordes han posat en valor la participació de les entitats en la configuració global de la festa i des de l'Ajuntament, tant l'alcaldessa con la regidora de Cultura han agraït la feina de la pabordia i han animat la ciutadania assumir aquesta responsabilitat en properes edicions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.