Vegueria del Penedès

THE CAVA ACADEMY

La DO Cava exporta a Londres la formació sobre productes Premium


ACN Sant Sadurní d'Anoia

11-07-2018 22:19

“The Cava Academy” vol proporcionar titulacions de prestigi a sommeliers internacionals

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La DO Cava ha posat en marxa a Londres el projecte ‘The Cava Academy’, una escola formativa per posicionar els productes Premium –caves Reserva i Gran Reserva- als millors restaurants del món. Durant tres sessions setmanals, el prestigiós 67 Pall Mall, considerat el millor bar de vins de Londres, acull 45 alumnes per formar-los sobre el cava Premium en aspectes com la viticultura, les varietats de raïm, la vinificació, els caves de Paratge Qualificat, la promoció i els maridatges. Aquells que superin la formació rebran una titulació que els acreditarà com a ‘Academists oficial membres of the Cava Academy’. Al mateix temps, els tres alumnes més ben qualificats faran un viatge al Penedès per conèixer de prop l’elaboració de cava.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.