Vegueria del Penedès

FALLIDA

L'empresa pública de Vilanova PIVSAM liquida els seus immobles


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-07-2018 9:57

Entre els actius en venda hi ha les antigues oficines de l'entitat, solars i naus industrials

L'empresa pública de Vilanova PIVSAM liquida els seus immobles. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'empresa pública PIVSAM (Promoció Industrial Vilanova Societat Anònima Municipal) ha posat a la venda els seus actius immobles. La companyia ha obert aquesta setmana un període de licitació, que es clourà l'11 d'octubre, en el qual les persones físiques o jurídiques interessades a adquirir alguna propietat podran presentar la seva oferta de compra.

Al web de l'Ajuntament, www.vilanova.cat/pivsam, es poden consultar els immobles en venda, entre els quals hi ha les antigues oficines de PIVSAM, situades a la ronda d'Europa, una finca al sector Torrent de la Pastera, una parcel·la al sector Masia d'en Barreres i dues naus al Torrent de Santa Magdalena. Tal com estableixen les bases per a la licitació, les persones o entitats interessades hauran de presentar les seves ofertes de compra, per via notarial, fins al dijous 11 d'octubre.

PIVSAM va ser creada l'any 1985 per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb la finalitat de ser un instrument per a la promoció econòmica de la ciutat, millorar les infraestructures industrials i potenciar la creació de serveis per a les empreses.

L'any 2011 l'entitat va entrar en concurs de creditors i va posar en marxa un pla de viabilitat, que contemplava, entre d'altres, reorientar la seva activitat, centrant-la en l'assessorament i l'organització de fires i mercats a Vilanova i la Geltrú. Actualment la companyia està en fase de liquidació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.