Vegueria del Penedès

MÚSICA

K-liu entra a “La playlist de l’estiu de TV3”


Redacció Vilanova i la Geltrú

20-07-2018 17:52

“Aquesta nit” queda entre les 15 cançons més votades d’una llarga llista de 52 temes de grups catalans que han participat al concurs organitzat pel programa Tot es mou

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Encara no fa ni un mes que K-liu presentava “Aquesta nit”, el primer senzill del seu LP de debut “T’ho pinto”, i la banda sitgetana recull els primers reconeixements per part del públic. El concurs organitzat pel programa Tot es mou, proposava votar 52 cançons de grups catalans i només les 15 primeres han estat seleccionades per formar part del CD i “La playlist de l’estiu de TV3”. D’aquesta manera, quan K-liu tot just comença a rodar, aconsegueix agafar impuls per anar obrint-se camí dins la indústria musical catalana. De moment, es pot dir que arranquen amb bon peu davant aquest primer repte, on han participat al costat d’artistes consolidats com Els Catarres, Búhos, Zoo o Doctor Prats.

Ara toca seguir per encarar la sortida del seu primer disc que veurà la llum a la tardor d’aquest 2018. Mentrestant, ens esperen algunes sorpreses per descobrir durant aquest estiu que vindran carregades de festa, vitalitat i moments refrescants.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.