Vegueria del Penedès

VEUS D'EMPRESA

El Centre Fuji Vilanova inaugura la remodelació de la seva botiga


Jordi Lleó Vilanova i la Geltrú

26-07-2018 Última revisió: 08-08-2018 11:45

L’establiment d’articles i serveis fotogràfics ha aplicat a la botiga les noves tendències comercials basades en les experiències

És dels pocs establiments del sector que ofereixen un servei integral i es la primera de Catalunya en aplicar els nous criteris comercials de Fuji

El Centre Fuji Vilanova inaugura la remodelació de la seva botiga.. Centre Fuji Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Centre Fuji Vilanova, amb més 40 anys de trajectòria a la ciutat, ha remodelat el seu establiment de l’avinguda Francesc Macià de Vilanova i la Geltrú. Una remodelació que segueix els criteris de la imatge corporativa de Fuji, però a més amb les noves tendències de botiga física basades en que els clients puguin tenir experiències als establiments. En aquest sentit la botiga ha potenciat la venda de fotografies i articles personalitzats, l’edició i impressió de fotografies dels dispositius mòbils o l’enquadernació de fotografies. Per descomptat l’establiment continua oferint la impressió i revelat de fotografia, la venda d’articles fotogràfics i l’estudi de fotografia, incloses les de carnet.

Dimecres d’aquesta setmana va tenir lloc la inauguració d’aquesta remodelació. Va ser el moment per realitzar aquesta entrevista en directe amb la responsable de l’establiment Sara Belascoain i la intervenció de Javier Larios, representant de l’empresa Fuji, qui va destacar la singularitat d’aquesta botiga, la primera a estrenar el nou criteri i imatge de l’empresa a Catalunya i de les poques botigues que queden al país que ofereixen un servei integral.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.