Vegueria del Penedès

AMENACES I DESORDRE

Detingut dues vegades en menys de 24 hores un veí de Ribes per desordres continuats


Redacció Sant Pere de Ribes

02-08-2018 18:59

Estava incomplint una ordre judicial segons la qual té prohibit apropar-se a la plaça de Catalunya, com a conseqüència d’un presumpte delicte d’amenaces i desordres públics

Detingut dues vegades en menys de 24 hores un veí de Ribes per desordres continuats. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Sant Pere de Ribes ha detingut aquest dimecres a les tres de la matinada un veí del municipi que estava incomplint una ordre judicial segons la qual té prohibit apropar-se a la plaça de Catalunya, com a conseqüència d’un presumpte delicte d’amenaces i desordres públics comesos pel mateix detingut una setmana abans.

La persona detinguda, que respon a les inicials A. E., ha passat a disposició judicial el mateix dimecres. Després de quedar-ne en llibertat, però, a la nit ha tornat a incomplir l’ordre judicial que no li permet apropar-se a aquest indret de la població pels seus reiterats aldarulls i desordres, motiu pel qual ha tornat a ser arrestat. En menys de vint-i-quatre hores, la Policia Local de Sant Pere de Ribes l’ha detingut, així doncs, en dues ocasions. Es dóna el cas que aquesta persona és coneguda pels agents municipals i pel propi veïnat per les seves contínues trifulgues i conflictes que ocasiona a la zona de la plaça de Catalunya. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.